De Popular services zijn voor mainstream muziek (pop, dance, rock, jazz, etc). De Classical en Maestro services zijn voor klassieke muziek. Klanten met zowel mainstream als klassieke muziek bedienen wij dus met twee services.

Services

RipFacility biedt drie services aan. Track, album, artiestnaam en het cd-hoesje worden bij elke service toegevoegd en er worden veel verbeteringen aangebracht.

De Popular service is goed voor pop/rock muziek, maar niet zo geschikt voor compilatie albums. Albums met meerdere artiesten (Various Artists) zijn in meta databases slecht vertegenwoordigd en vragen veel handmatige aanpassingen en toevoegingen. De Classical en Maestro services zijn vooral voor klassieke muziek. Klanten met zowel mainstream als klassieke muziek bedienen wij dus met twee services.

De maestro service - voor de klassieke muziek expert

Het verschil tussen Classical en MAESTRO zit hem in het detail-niveau van de informatie over de muziek. Bij MAESTRO wordt (indien relevant) de achternaam van de componist aan de albumtitel toegevoegd, waardoor alle werken van een componist bij elkaar staan. Ook wordt er meer aandacht besteedt aan de uitvoerenden. MAESTRO CD's worden één voor één geconverteerd en onze medewerkers verbeteren de informatie op basis van wat er op het CD doosje staat. Bij de Classical service kan het gebeuren dat bij Brandenburgse Concerten als artiest 'Bach' wordt opgevoerd. Dit wordt bij MAESTRO handmatig veranderd (lees: verrijkt). Tenslotte wordt bij MAESTRO van elke CD een hoge resolutie scan gemaakt van het hoesje, zodat u altijd de hoesjes ziet zoals u ze kent. Hierdoor beleeft zelfs de meest veeleisende connaisseur plezier aan digitale muziek!

De classical service

De classical service is speciaal voor klassieke muziek en compilatie albums. Deze service heeft dezelfde voordelen als de populair service. Maar omdat klassieke muziek en various artist albums vaker bestaan uit cd-boxen en lastig te vinden cd-hoesjes geven wij hier extra tijd en aandacht aan.

De popular service

De popular service neemt al het werk uit uw handen. Er wordt een doos met speciaal verpakkingsmateriaal opgestuurd, zodat u slechts de cd's in hoeft te pakken.