Algemene informatie

Digitale muziek

Digitale muziek is veel toegankelijker dan cd’s. In een goed geordende verzameling vindt u snel en moeiteloos de muziek die u wilt horen. Bovendien levert het veel ruimte op in uw kast! Online diensten zoals Spotify zijn zeker de moeite waard maar het is lastig zoeken en de geluidskwaliteit laat vaak te wensen over. Uw eigen cd collectie is een veel beter startpunt om te gaan streamen. Maar zelf uw uw volledige cd-collectie goed converteren (rippen) en de bibliotheek helder geordend inrichten is zeer tijdrovend en saai werk.

RipFacility cd-conversie dienst

RipFacility is een innovatief en onafhankelijk bedrijf dat zeer ervaren is met het converteren van cd-collecties. Sinds de start in 2006 hebben we diverse concurrenten zien komen en gaan. Onze dienstverlening is niet de goedkoopste, maar wel de beste. Daardoor zien we steeds vaker dat ook professionals uit de audio wereld (zoals Rob Streevelaar van het NedPho en Trijntje Oosterhuis) voor ons kiezen.

Kwaliteit

Het grootste probleem bij cd-conversie is de informatie over de cd: componist, uitvoerende artiesten, album en tracknamen. RipFacility haalt deze gegevens op uit online databases (zoals iTunes dat ook doet). Maar wij gaan nog een stap verder door deze informatie aan te vullen met het oog op uw specifieke muziekverzameling. Zodat als u bijvoorbeeld verschillende uitvoeringen bezit van Mahlers "Sinfonie der Tausend", u de gewenste uitvoering probleemloos naar boven kunt halen. Ook wordt het hoesje van de cd toegevoegd. Uw cd's blijven dan makkelijk herkenbaar en daardoor ziet uw digitale muziekbibliotheek er strak uit. Ook maatwerk is mogelijk. Wie speciale eisen stelt aan bijvoorbeeld genre indeling, naamgevingsconventies voor componisten, samenvoegen van dubbel cd's etcetera kan bij ons terecht. RipFacility is gespecialiseerd in het vertalen van uw CD indeling naar het digitale domein.

Gemak

RipFacility neemt alle zorg uit handen. Dus ook transport, verpakkingsmaterialen en zelfs de aanschaf van een harde schijf.

Alles kan

U kunt kiezen uit alle denkbare digitale formats. De service is dus geschikt voor elk digitaal audio systeem en wij garanderen de hoogst mogelijke geluidskwaliteit.
Vertel ons wat uw wensen zijn en op welk audio systeem u de muziek wilt beluisteren en wij geven u vrijblijvend een advies. Bel +31 (0)6 - 229 399 80.