Tjeerd Oosterhuis - "Steaming audio heeft net niet die kwaliteit die RipFacility wel aanbiedt, dus ik was meteen fan van het bedrijf."

Trijntje Oosterhuis - "Ik heb mijn hele muziekcollectie nu binnen handbereik, daarom beveel ik iedereen RipFacility van harte aan."

"Ripfacility is een absolute aanrader, service extreem goed, communicatie perfect."

"Er werd ons prima advies gegeven en waar nodig telefonisch contact opgenomen."

"Snel en tegen een goede prijs."

"De geluidskwaliteit van de gedigitaliseerde CD's is prima."

"Er is maar één woord nodig voor de service die jullie verlenen en dat is geweldig!"

Ervaringen

Ripfacility heeft onlangs cd's voor Tjeerd en Trijntje Oosterhuis geconverteerd. Een maand na oplevering is Ripfacility terug gegaan om de klanttevredenheid te testen. Klik rechts om het filmpje van Tjeerd en Trijntje Oosterhuis te bekijken.

Fred de Vries - Bang & Olufsen Wessels (Amsterdam)
Hun MAESTRO Service is een aanrader voor veeleisende klanten. RipFacility weet muziek zodanig te bewerken dat ook onze oudere clientèle met succes overstapt op digitale muziek.

Henk van Hooff - Hobo hifi (Haarlem)
Ik stuur mijn klanten met een gerust hart door naar Han en zijn team. Daar krijg ik eigenlijk alleen maar positieve reacties voor terug.

Parzival Dewil - Bang & Olufsen Spelier (Kortenberg - Belgie)
Sinds 2008 maken wij regelmatig gebruik van RipFacility. Het is prettig samenwerken, prijs/kwaliteit is uitstekend en we kunnen altijd op ze rekenen.

Sander en Marianne - Haarlem
Ripfacility is een absolute aanrader, service extreem goed, communicatie perfect. Het kost even wat, maar je bespaart jezelf een bak werk, en krijgt je muziekverzameling prachtig geordend terug.

Martin Taal - Doorn
We zijn zeer tevreden over de snelle en correcte dienstverlening. Ripfacility heeft voor ons zo'n 170 CD's geconverteerd en op een iPod gezet. Er werd ons prima advies gegeven en waar nodig telefonisch contact opgenomen. Na een week hadden we de CD's terug met een iPod waarop alle muziek (met cd-voorkant!) netjes was ingelezen en geclassificeerd. Door gebruik te maken van Ripfacility hebben we kostbare tijd bespaard, tijd die we veel liever aan andere zaken besteden. Zeker een aanrader dus!

Dhr. S.R. - Leeuwarden
Bedankt voor het snelle handelen. Alle CD's staan keurig op de Sonos server. Snel en tegen een goede prijs.

Mevr. Van der L. - Gorinchem
We zijn zeer tevreden over de dienstverlening. De communicatie vooraf en tijdens de uitvoering hebben wij als erg prettig ervaren. De geluidskwaliteit van de gedigitaliseerde CD's is prima en we kunnen eenvoudig en snel bepaalde nummers of artiesten vinden en voorkeurspeellijsten aanleggen. Hierdoor hebben we nog meer plezier van onze CD-collectie.

Robert Jan Visser - Zuid Beijerland
Beste Han, er is maar één woord nodig voor de service die jullie verlenen en dat is geweldig!

Itzard S. - Delft
Ik kan je zeggen dat ik meer dan tevreden was met de service van Ripfacility. Supersnel en ik had er geen omkijken naar. Duidelijke uitleg bij aflevering en ik ben tijdens het gehele proces goed op de hoogte gehouden. Het kostte uiteindelijk natuurlijk best wel wat geld, maar zelf doen had me ongeveer 150 uur gekost. Da's een hele vakantie aan uren. Haha! Zodra ik weer genoeg CD's heb verzameld meld ik me weer voor een volgende conversie. Inmiddels heb ik Ripfacility ook aan diverse mensen aanbevolen.

Michiel Boltink
Ik heb mijn CD's alweer binnen! Het verbaast me eerlijk gezegd dat het zo snel ging. Erg bedankt voor jullie efficiënte en sympathieke service.